HK’s Superuke innfridde

Som tidligere annonsert, så ble HK’s Superuke gjennomført den 4. – 6 oktober på Sørmarka konferansehotell. Det viste seg å bli en meget positiv opplevelse.

Les mer

LOfavør advokatforsikring

LOfavør

Som medlem i HK og FKV vil nå medlemmene få muligheten til å få en ny forsikring og dermed en ny medlemsfordel. Informasjon er sendt ut til medlemmene og ordningen gjelder fra 1. november. For å lese mer om ordningen og den meget gode prisen som vi medlemmer får, les her.

Les mer

Invitasjon til kurs i FKV/HK

Vinmonopolets funksjonærforening (FKV) inviterer med dette til kurs for kontaktpersoner, tillitsvalgte og nye medlemmer. Kurset holdes 7. – 8. november på Scandic Hell Hotell, Stjørdal.

Les mer

Invitasjon til HKs Superdager 4. – 6. oktober 2017

Har du nylig meldt deg inn i HK, eller er du nylig blitt valgt som tillitsvalgt, og ikke deltatt på noen aktiviteter i Handel og Kontor tidligere? Da ønsker vi at nettopp du blir med på HKs Superdager. Meld deg på!

Les mer

Høyere timelønn?

Har du ikke tatt kompetansestigen i Vinmonopolet, men ønsker deg høyere timelønn? Da har du muligheten gjennom å ta fagbrevkurs i Salgsfaget. I Vinmonopolet har FKV forhandlet fram et kompetansetillegg på kr. 11,- pr. time utover den lønnsklasse vedkommende er i. Så hvorfor ikke ta fagbrev i Salgsfaget?

Les mer

Tariff 2017 – vi fortsetter

FKV´s forhandlingsutvalg er på vei til Oslo for å gjenoppta årets lokale forhandlinger. Sammen med oss er Bodil og Christopher fra Handel og Kontor.

Les mer

Lønnsoppgjøret er i gang

Dette er et mellomoppgjør, som betyr at det i utgangspunktet er kun kroner/prosenter det er snakk om. Man går ikke inn på tekst i overenskomsten. Fra Handel og Kontor stiller 2. nestleder Christopher Ray Beckham, sammen med forhandlingsutvalget som er Landsstyret.

Les mer

Valgresultat Landsmøte 2016

Som tidligere skrevet, så har vi hatt landsmøter i FKV og VBFF (avd. 56 i Handel og kontor). 

Les mer